Не знайшов Google - завітай до бібліотеки!

Працівники читального залу для юнацтва запросили учнів 9 класу ЗОШ №18 на мультимедійний урок «Не знайшов Google - завітай до бібліотеки!», щоб вразити, здивувати та познайомити з інформаційними можливостями сучасної наукової бібліотеки. Розповіли про мультимедійні технології та познайомили з корисними ресурсами бібліотеки: електронним каталогом, електронною бібліотекою «Культура України», бібліотечними подкастами, які можна використовувати для навчальних потреб не тільки у стінах книгозбірні, але й дистанційно. Розповіли про створені працівниками читального залу для юнацтва різноманітні мультимедійні продукти та можливості їх використання у навчанні. Познайомили з цікавими мотиваційними виданнями для саморозвитку молоді.

У відділі інформаційних комунікацій і баз даних познайомили молодь з оновленим сайтом нашої бібліотеки, на якому представлена вся інформація про бібліотеку, її діяльність, послуги, зібрано багато корисної інформації для користувачів.

У відділі документів іноземними мовами хлопці були вражені новітніми технологіями – книгами, які говорять, роботами, які знають англійську мову, 3D-ручками та неймовірними можливостями 3-D програм інтерактивного столу.

#Бібліотека_з_тобою у навчанні, дозвіллі і пізнанні нового.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика