Енергетика барв Ганни Сергеєвої


ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!
6 січня відзначає свій день народження талановита сумська художниця Ганна СЕРГЕЄВА

Її твори – це захоплений погляд на багату різноманітність світу, досконалу красу, гармонію кольору, а полотна дають дивні відчуття. Аромат квітів і теплого повітря переносять у дитинство, а ангели спонукають шукати світло в своїй душі.

Працює у Сумському Художньому Фонді. Улюблені жанри – пейзаж і натюрморт. З 1989 році член Національної спілки художників України.

Роботи зберігаються у Харківському, Луганському, Сумському і Івано-Франківському музеях а також у колекціонерів Китаю, Італії, ФРН, Польщі, Фінляндії, Канади, США, Японії.

Творчим середовищем майстрині стала сім’я, бо всі – чоловік, якого зустріла ще під час навчання в інституті, двоє синів і невістка – художники.

А ще влітку живуть вони всі разом не в метушливому місті, а на хуторі, серед духмяного різнотрав’я, барвистих квітів і бджіл. Глава сім’ї – Микола Яровий зробив цікаве відкриття, тому сплять вони не в задушливих квартирах, а на вуликах з бджолами під відкритим небом. Струни душі митця в такому співпросторі співзвучні, вочевидь, з вічністю.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика