Відеопрезентація «Будуємо Україну разом»


День будівельника святкується щорічно у другу неділю серпня.

В 2022 році День будівельника припадає на 14 серпня.

Завдяки будівельникам отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими і ошатнішими рідні вулиці і площі. Ми переконані, попереду у вас велика робота. Адже в країні з початку повномасштабного вторгнення росії вже пошкоджено або зруйновано мільйони квадратних метрів будівель. І щоб Україна якнайшвидше змогла повернутися до нормального життя, потрібно не лише перемогти агресора, а й відбудувати зруйноване. І тому зараз професія будівельника надзвичайно актуальна для нашої країни.

Шановні будівельники! Вітаємо вас з професійним святом. Ваше покликання – творити, дарувати людям затишок та комфорт. Ми пишаємося вишуканими спорудами зодчих минулого, з глибокою шаною ставимося до своєї культурної спадщини, прагнучи не порушити гармонії і зберегти унікальні пам’ятки для нащадків.

Зичимо вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні – процвітання.

Пропонуємо до вашої уваги відеопрезентацію «Будуємо Україну разом» підготовлену фахівцями відділу документів із економічних і технічних наук.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика