Інтелектуальна гра у Сумській обласній науковій бібліотеці

Кожного року, починаючи з 2013 року, до інтелектуального клубу «Лідер», який був створений при відділі абонементу долучаються все більше сумчан. Зустрічі у форматі гри «Що? Де? Коли?» набирають популярності.
19 лютого 2019 року відбулась остання гра зимової серії. До гри долучилися п’ять нових гравців, створивши нову команду «Титан». Під час ерудит-битви учасники команд («Вітрила», «Черемшина», «Товариші», «Титан») були дуже активними, проявляли свою кмітливість та інтелект, усі старанно боролися за перемогу. Ерудитам довелося шукати відповіді на складні, а іноді, і каверзні питання.
За підсумками гри перемогу отримала команда «Товариші» (20 балів), друге місце у команди «Вітрила» (17 балів), третє місце посіла команда «Черемшина» (14 балів), команда «Титан» (11 балів) зайняла четверте місце.
Гра для присутніх є не стільки розвагою, скільки захопленням загальним інтересом, що народжується в процесі гри, для багатьох також можливість відпочити та провести час у теплій та веселій компанії.
«Що? Де? Коли?» - це феєрія найрізноманітніших запитань, командний дух, адреналін від процесу та солодкий смак перемоги.Запрошуємо активних, завзятих поповнити ряди клубу.
НАСТУПНА ГРА відбудеться 26 березня 2019 року о 15.00 у відділі абонементу (зала № 2).





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика