Герої не вмирають – поки їх пам’ятають

В День вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні працівники відділу обслуговування користувачів Сумської ОУНБ провели вечір пам’яті «З Україною в серці» для студентів Машинобудівного коледжу СумДУ. В заході прийняв участь Нестеренко Віктор Олексійович – безпосередній учасник київського Майдану. Завдяки відео, пісням, спогадам присутні занурились в атмосферу тих епохальних і водночас трагічних подій.
Згадували тих, хто віддав життя за свої ідеали, гідність та щасливу долю країни і на виховній годині, що проводилася в Підліснівській ЗОШ, в котрій прийняли участь працівники відділу. Почесним гостем був житель села, учасник АТО Курасов Михайло Владиславович. На заході читалися вірші, лунали пісні, демонструвалися слайди. Присутні мали змогу ознайомитись із виданнями з фонду Сумської ОУНБ про події на Майдані.
Хай палають свічки пам’яті загиблим героям Небесної Сотні в наших серцях, а розмірений бій хронометра відчеканить час скорботи, душевного болю і жалю. 








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика