Руки творять дива, якщо серце сповнене добра!

Бібліотечні працівники Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки багато років співпрацюють з Сумським міським територіальним центром соціального обслуговування «Берегиня», який опікується людьми з інвалідністю.


Бібліотекарі допомагають молоді реалізувати потребу в спілкуванні, отримати нові знання, розширити свій кругозір. Цього разу в рамках проєкту «Бібліотека з тобою» фахівці книгозбірні до Всесвітнього дня доброти підготували цікавий арттерапевтичний захід, який направлений на творче самовираження та розвиток молодих людей з інвалідністю та їх інтеграцію в сучасне життя.
На майстер-класі «Руки творять дива, якщо серце сповнене добра» учасники отримали нові корисні навички та навчилися робити гарні осінні квіти з гофрованого паперу. Година натхненної та кропіткої роботи і на світ з’явилися чудові троянди та хризантеми. Відбулося творче заняття, яке дало змогу молодим людям поринути у світ мистецтва, розкрити свій творчий потенціал, звільнитися від негативних емоцій, віднайти душевну гармонію та цікаво провести дозвілля.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика