Літературна година «Поети Слобожанського краю»

 

Багаторічна співпраця об’єднує колектив Сумської ОУНБ та «Університет третього віку» відділення «Злагода», який створено на базі комунальної установи «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня».
17 листопада 2023 року фахівці бібліотеки для відвідувачів «Університету третього віку», провели літературну годину «Поети Слобожанського краю».
У дружній атмосфері відбувся діалог між присутніми та сумською поетесою, керівницею літературно-музичної студії «Літера» Іриною Булаховою. Поетеса читала свої поезії, які знаходили відгук у слухачів: про добре й світле у житті, про щастя й любов, про рідну мову, про український патріотизм.
Завідувачка відділом абонементу Людмила Яценко зробила огляд літератури - поезій сумських авторів з фонду Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки, розповіла про літературно-музичні заходи, які проводять бібліотекарі з метою популяризації творчості письменників-краян та українського поетичного слова.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика