ЗІ СТУДЕНТАМИ-ПРАВНИКАМИ ПРО КРАЄЗНАВСТВО

 

До місячника першокурсника в стінах Сумської ОУНБ

Знайомство з унікальними краєзнавчими фондами для першокурсників спеціальності «Право» Сумського філіалу Харківського національного університету внутрішніх справ у рамках бінарного онлайн-уроку провели канд. іст. н., професорка кафедри гуманітарних дисциплін зазначеного вишу Надія Демиденко та завідувачка відділу краєзнавчої літератури та бібліографії Сумської ОУНБ Тетяна Голуб.
В ході дружнього спілкування п. Тетяна мотивувала студентів стати користувачами обласної книгозбірні, розповівши про цікаві публічні заходи (презентації краєзнавчих видань, зустрічі зі знаними земляками, антикварні салони тощо), про електронні ресурси Сумської ОУНБ, фахові періодичні видання з правознавства, а також про графік роботи бібліотеки та наміри на взаємовигідну співпрацю. Пані ж професорка зазначила, що напередодні студенти отримали теми для своїх наукових досліджень, пов’язаних з вивченням краю, інформацію щодо яких можна буде віднайти тільки у краєзнавчому відділі обласної бібліотеки, ставши пошуковцем, автором-розслідувачем.

Особлива подяка колегам з соціокультурного відділу по обслуговуванню молоді з сектором періодики в підборі фахових правознавчих періодичних видань для нашої онлайн-зустрічі.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика