ДЕНЬ ХІРУРГА


День хірурга в Україні відзначається щороку у третю суботу вересня. Хірургія – це не просто професія, це – покликання, адже хірурги стоять на сторожі людського життя! У своєму щоденному служінні вони часто не мають права на спокій та відпочинок, а також на власні емоції. Професія хірурга вимагає не лише знань та мужності, наполегливості і рішучості, але й твердих рук.

Це свято є нагадуванням про те, що поряд з нами живуть герої, які кожного дня сумлінно виконують свою роботу. В цей день лікарі-хірурги підіймають важливі питання забезпечення сфери медицини необхідною апаратурою та препаратами.

Українські хірурги є визнаними у всьому світі. Зараз, в умовах воєнного стану, багатьом з них доводиться працювати в дуже складних умовах, коли не вистачає ліків та інструментів.

Ми щиро вітаємо наших хірургів з професійним святом і бажаємо їм міцного здоров’я, позитивних емоцій, вдалих операцій та подальших професійних здобутків!

А також ласкаво запрошуємо до відділу медичної літератури, який нещодавно відкрився в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці (зала №108, I поверх), на ознайомлення з книжковими виданнями з питань сучасних методів діагностики і хірургічного лікування, анестезіології та реаніматології, організації хірургічної допомоги.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика