ЛЕСЯ УКРАЇНКА ТА СУМЩИНА


Фахівці обласної книгозбірні взяли участь у роботі регіонального круглого столу: «Код творчості Лесі Українки - рік 2023», що був організований Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти у співпраці з Сумською обласною універсальною науковою бібліотекою, Сумським обласним краєзнавчим музеєм, Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Учасникам були запропоновані доповіді літературознавців-науковців. Також в роботі столу була й бібліотечна складова. Завідувачка відділу краєзнавчої літератури та бібліографії обласної бібліотеки Тетяна Голуб запропонувала увазі присутніх тематичний книжковий огляд на тему: «Леся Українка та Сумщина з фондів відділу краєзнавчої літератури та бібліографії Сумської ОУНБ», а також розповіла про унікальні ресурси підпорядкованого їй відділу, поділилася намірами на співпрацю головної книгозбірні області з учбовими закладами.

Учасники круглого столу обмінялися думками щодо творчості Лесі Українки та сучасної трактовки цієї яскравої талановитої постаті в українській та світовій культурі.



 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика