ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНИЙ МАРАФОН ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ

Напередодні Дня святого Валентина, який закохані у всьому світі відзначають 14 лютого, у актовій залі Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки відбувся черговий літературно-музичний марафон «Допоки є любов – цвіте життя» в межах літературного клубу «Дивослово», який з 2014 року діє у відділі абонементу.


Саме кохання, любов, добрі емоції та віра в Перемогу – ті речі, які мотивували бібліотекарів та поетів літературно-музичної студії «Літера» до проведення цієї зустрічі.


Найсердечніші вітання у вигляді поетично-музичних валентинок, сповнених щирістю почуттів і теплом люблячих сердець до захисників та захисниць України, коханих, рідних, друзів лунали впродовж марафону. 


Автори декламували свою поезію про особливе для кожної людини відчуття закоханості, про кохання, яке запалює у серці вогонь, дарує відчуття свободи, окриляє і надихає, яке є джерелом творчого натхнення багатьох поколінь.


Цікавою для учасників була підготовлена книжкова виставка «Небачена сила кохання» з різноманітною літературою: класична та сучасна, найвідоміша та майже незнайома, поезія та проза письменників-краян з фонду бібліотеки.



Літературно-музичний марафон подарував присутнім яскраві ліричні емоції та незабутні враження.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика