Феномен Анатолія Кобзаренка (знамениті земляки сучасності)


Анатолій Дмитрович Кобзаренко (1965 – 2021) - відомий машинобудівник і бізнесмен, засновник і керівник провідних машинобудівних компаній України - «Заводу Кобзаренка» (смт Липова Долина, Сумська область), «Компанії Кобзаренко» (м. Ромни, Сумська область) та Kobzarenko sp.z.o.o.(Жлобниця, Польща) - широко відомий не тільки в нашій державі, а й у всьому світі створенням сільськогосподарської техніки за новими технологіями і впровадженням інновацій майбутнього. Завод Кобзаренка – це бренд, який знають і поважають в Україні та далеко за її межами!

Крім машинобудівництва Анатолій Дмитрович завжди бачив великий потенціал у роботі на землі і заснував власне фермерське господарство «Кобзаренко Агро» (смт Липова Долина, Сумська область).

Він деякий час працював в Німеччині і міг там залишитись, але набравшись інноваційного досвіду, повернувся на Україну розбудовувати вітчизняну агропромислову галузь. Неординарність, енергійність і патріотизм Кобзаренка, популяризація ним вітчизняної техніки у світі, його соціальні проекти викликали повагу і захоплення у всіх, хто його знав. На жаль, життя А.Д.Кобзаренка трагічно обірвалась цього року. Його справу і втілення планів батька продовжує нині його син Дмитро.

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика