Спортивно-інтеграційна гра у Сумській науковій бібліотеці

14 липня 2021 року зали Сумської обласної наукової бібліотеки перетворились на спортивний майданчик. Бібліотекарі відділу абонементу та відвідувачі СМГО «Спортивний клуб інвалідів «Фенікс», в рамках договору про співробітництво, провели спортивно-інтеграційну гру «Ігри та спорт – помічники здоров’я». До заходу приєдналися члени Лебединського осередку «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс».

Учасники змагалися у турнірах з шахів, дартсу, накиданні кілець на мішень та ін.

Кращі результати були у кожному виді змагань, але в цілому перемогла дружба, позитив, гарний настрій, оптимізм, життєрадісність й життєлюбство.

По завершенню змагань голова спортивного клубу інвалідів «Фенікс» Олександр Грінка подякував всім за участь, за спортивну боротьбу та наполегливість і вручив грамоти та подяки. Подяку за активне сприяння у проведенні обласних інтеграційних змагань «Літні ігри переможців» отримала Сумська обласна наукова бібліотека.

Не залишились поза увагою іменинники цього дня. Вони отримали подарунки та теплі оплески присутніх.

Бібліотекарі гостинно пригостили всіх чаєм та солодощами.
















 

Коментарі

  1. Валентина Кричкевич
    Було цікаво, весело, азартно! Усі присутні брали участь у змаганнях! Ближче познайомилася з деякими феніківцями! Лебединці отримали багато перемог! Це приємно! Дуууууже сподобалося! Дякую організаторам!!!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика