Один із сучасних ініціаторів розвитку Сум

Життя прожити тяжко, але не дарма! 
Бажаю Вам зробити в своєму житті 
Більше і краще, чим вдалося мені… 
Анатолій Єпіфанов 
З нагоди Всесвітнього дня архітектора, котрий в цьому році святкувався під девізом «Місто – простір спільного користування», в Сумській обласній науковій бібліотеці відбулася зустріч учнів 7–9 класів гімназії «Просперітас» з цікавою людиною, видатною особистістю нашого краю, Лауреатом Державної премії України в галузі архітектури і будівництва (2005) Єпіфановим А. О. 
Анатолій Олександрович – українській політик, екс-керівник Сумської області, екс-мер міста Суми, економіст, ректор Української академії банківської справи, доктор економічних наук, професор, Заслужений економіст України, Почесний громадянин міста Суми. 
На заході Єпіфанов А. О. коротко розповів про своє життя та діяльність, про розвиток нашого міста у 80–90 роках ХХ століття, про будівничу справу. Відбулося жваве спілкування. Молодь запитувала про те, як стати архітектором, які професії мали попит раніше, про науку, що надихнуло Анатолія Олександровича писати книги, про його особисте життя, плани на майбутнє та ін. Гість надав поради учням гарно вчитися, читати книжки, бути працелюбними, наполегливими, йти до мети, любити своє місто та бути гідними громадянами своєї країни. 
Присутні мали змогу ознайомитись з матеріалами з фондів бібліотеки про Єпіфанова А. О. та книжками, автором та редактором яких він є.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика