Трансформація бібліотек в умовах об’єднаних територіальних громад






30 жовтня  на базі публічної бібліотеки Верхньосироватської сільської ради проведено заняття школи професійної майстерності з питань бібліотечного обслуговування в умовах децентралізації «Трансформація бібліотек в умовах об’єднаних територіальних громад». Серед учасників – керівники та працівники бібліотек 14 об’єднаних територіальних громад Сумщини.
Учасники школи професійної майстерності ознайомилися з досвідом роботи бібліотек Верхньосироватської громади з реалізації проєктної діяльності, зокрема, був представлений цікавий і корисний досвід щодо участі і перемоги у Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України-2019».
Головний спеціаліст культурно-мистецької діяльності і навчальних закладів управління культури Сумської обласної державної адміністрації Ольга Мальченко зазначила важливість трансформації бібліотек в нових умовах для  створення комфортних умов мешканцям громад для спілкування та вирішення проблем, впровадження креативних форм і методів, проєктної діяльності.
Учасникам школи професійної майстерності запам’яталася зустріч з креативними, талановитими бібліотечними працівниками Верхньосироватської громади та екскурсія визначними місцями села Залізняк.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика