Я українець, народжений для волі, життям її я захистив






Ти – герой, і ти вижив! Твоєю ж-бо кров’ю

Ще тримається мир тут, на нашій країні.

І – ти знаєш?

Нам тихо й спокійно з тобою, –

І старому, і дівчині, й кожній дитині.

Ольга Стасюк

Україна – це країна сміливих і свободолюбивих людей. Країна, яка є прикладом мужності й глибокого патріотизму для всього світу.
День захисника України сьогодні має особливе значення. В цей день ми згадуємо своїх героїв, які поклали життя за рідну землю. Шануємо наших сміливих воїнів, що боряться за мирне небо над рідними просторами.
Працівники читальної зали для юнацтва до Дня захисника України організували юним сумчанам зустріч з героями нашої Батьківщини, справжніми патріотами своєї держави – «кіборгом» Артемом Гребенюком, захисником Донецького аеропорту і Володимиром Дяченко – командиром відділення АГС 29-го блокпоста в Луганській області. Їх тепло зустрічали учні 8-го класу спеціалізованої школи I-III ступенів №9 та студенти СумДУ 1 і 2 курсу.
Щирі і відкриті, звичайні і особливі, наші земляки, учасники АТО, ділилися своїми спогадами. Розповідали про себе і відповідали на численні запитання. 
Для нас вони є прикладом справжньої відваги і особливої мужності. Саме такі зустрічі допомагають молоді усвідомити, що ніхто крім нас не стане на захист рідної Батьківщини. І тільки разом, з почуттям безмежної любові і вірності своїй країні ми можемо будувати майбутнє єдиної суверенної Української Держави.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика