Мрій! Читай! Мандруй!

Мандруючи бібліотеками України, виставка-подорож «Мрій! Читай! Мандруй!» проекту «Display-кросинг» завітала до чарівного міста Суми в читальний зал для юнацтва обласної наукової бібліотеки.
 Генеральною Асамблеєю ООН 2017 рік проголошено Міжнародним роком сталого розвитку туризму і тому, Молодіжна секція УБА цьогорічну мобільну виставку присвятила саме туризму.
Друзі, завітавши до нашої бібліотеки, ви почнете цю дивовижну подорож в теплій і затишній атмосфері з горнятком кави і гарним настроєм. Вас зустріне казковий Кіт у чоботях і покаже цікаву відеоекскурсію загадковими куточками Сумщини «Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах», проведе веселу вікторину та подарує солодкі смаколики.
Лис, що зійшов зі сторінок «Маленького принца», разом з друзями – Алісою, Гаррі Поттером, Капелюшником та іншими літературними персонажами проведе «Бібліотечні мандри з героями книг».
Розділ «Спогади та враження» -  своєрідний фотозвіт подорожей різними куточками України працівників бібліотеки та наших читачів.
Сподіваємось, що ця книжкова інсталяція надихне відвідувачів на подорожі і мандри чарівними куточками нашої планети та рідної Сумщини.
Тож вирушаймо у навколосвітню подорож!









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика