СУЧАСНИЙ СТАН ЗБЕРЕЖЕННЯ ТА СТАЛОГО ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНИХ ТЕРИТОРІЙ УКРАЇНИ

Працівники відділу економічних, технічних та аграрних наук Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки долучилися до Всеукраїнської наукової онлайн конференції «Сучасний стан збереження та сталого використання ресурсів природно-заповідних територій України», присвяченій 15-річчю створення Гетьманський національний природний парк. Учасниками її були провідні фахівці Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України; Департамент захисту довкілля та природних ресурсів Сумської ОДА; керівники, науковці і провідні фахівці природно-заповідних територій і природоохоронних установ області; науковці, викладачі, студенти СумДПУ імені А.С.Макаренка на чолі з проректором з наукової роботи Кудріною О. Ю. та деканом Природничо-географічний факультет Міронець Л.П., представники наукових та вищих учбових закладів України, фахівці комунальних закладів Сумщини.
Учасники обговорили основні напрямки діяльності Гетьманського національного природного парку, особливості функціонування природного парку у воєнний час та необхідність подальшого проведення науково-дослідної роботи установи. Науковці парку поділилися з присутніми науковими напрацюваннями за 15 років і планами на майбутнє. Також висвітлювались напрямки розвитку природно-заповідної мережі України і Сумщини та шляхи збереження природних екосистем.
Дякуємо організаторам за запрошення. Приєднуємось до привітань з нагоди ювілейної дати Гетьманського національного природного парку.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика