«Харчова промисловість – стратегічна галузь національної економіки»

День працівника харчової промисловості святкують в третій декаді жовтня. Вперше професійне свято День харчовика з’явилося у минулому столітті у 1966 році. В Україні відзначається щорічно згідно з Указом Президента України від 8 серпня 1995 року.

Харчова промисловість – одна з найважливіших галузей господарського комплексу нашої держави.

Підприємства харчової та переробної промисловості грають велику і провідну роль у питаннях забезпечення населення продовольчими товарами в усьому світі, оскільки турбота про хліб насущний завжди була однією з головних турбот людства.

Працівники харчової промисловості постійно покращують якість своєї продукції, розширюють доступний асортимент продуктів.

До Дня працівників харчової промисловості у відділі документів із економічних і технічних наук організовано перегляд «Харчова промисловість – стратегічна галузь національної економіки», на якому представлена література з питань технології харчового виробництва, менеджменту, методів контролю якості продукції харчової промисловості.

Ласкаво запрошуємо до відділу!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика

Літні розваги в бібліотеці