Міжнародий день танцю

29 квітня весь танцювальний світ відзначає своє професійне свято – свято краси, грації та віртуозності. Працівники Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки щорічно проводять заходи, які знайомлять з національними особливостями українського танцю, із творчістю майстрів хореографічного мистецтва та здобутками кращих колективів Сумщини, України та світу.
На початку березня атріум обласної наукової бібліотеки перетворився на бальну залу – тут проходив VIII Діамантовий бал, учасниками якого були танцюристи хобі-класу ансамблю сучасного бального танцю «SWAY», що діє при Сумському національному аграрному університеті (керівник Юрій Сергєєв). Колектив існує вже вісім років і об’єднує людей різного віку та професій, які закохані в танець, вміють фантазувати та перетворювати мрії в реальність. В бібліотеці панувала атмосфера свята – вишукані сукні, чарівна музика, ігри, конкурси, розваги. Танцюристи майстерно виконали бальні танці різних країн: полонез, вальси, гусарську польку, танго. За доброю традицією були обрані Король і Королева балу. Цього року ними стали Олексій Сайко та Людмила Барліт.
До уваги користувачів після закінчення карантину у відділі мистецтв бібліотеки можна переглянути літературу даної тематики.
Більше фото дивись:
https://www.facebook.com/pg/artviddil/photos/?tab=album&album_id=1191793841211572&__xts__%5B0%5D=68.ARDwEoM-CTRYfb4Uongbu





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика