Партнер бібліотеки – юстиція Сумщини



В рамках загальнонаціонального правопростівницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» продовжується співпраця Сумської ОУНБ з Головним територіальним управлінням юстиції у Сумській області. 
На початку року вже пройшла перша зустріч фахівців юстиції з користувачами та працівниками бібліотеки. Відбулося спілкування та обговорення нових матеріалів, які підготовлені фахівцями Міністерства юстиції України та його обласного територіального управління, з актуальними роз’ясненнями щодо протидії домашньому насильству та булінгу, поділу спільного майна подружжя; з інформацією про нові інструменти боротьби з рейдерами, роботу сімейних радників, новий формуляр заяви, оприлюдненої Європейським судом з прав людини, сервіс Міністерства юстиції «Шлюб за добу». Ці матеріали поповнять книжкові виставки, що організовані в бібліотеці в рамках проекту. 
У відділі обслуговування користувачів відвідувачі бібліотеки можуть завжди ознайомитися з напрямками проекту Міністерства юстиції України та з виданнями книжкової виставки «Я маю право!» на полицях якої постійно оновлюється інформація на правову тематику.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика