Науково-практична конференція «Регіональні особливості зерновиробництва та перспективи його розвитку»

Зернове господарство є стратегічною галуззю економіки Сумської області. Вирощене на Сумщині зерно реалізується в інші регіони України та експортується за кордон.

Про актуальні проблеми розвитку виробництва зерна на Сумщині і його перспективи, про нові сорти зернових культур, селекційну роботу в регіоні, про наукові доробки в поліпшенні зимостійкості озимих культур, використання інноваційного зарубіжного досвіду в зерновиробництві області і інші проблеми йшлося на науково-практичній конференції «Регіональні особливості зерновиробництва та перспективи його розвитку», яка відбулася 21 березня 2018 року в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Учасниками її були представники науки – вчені із Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН і коледжу Сумського національного аграрного університету, державні службовці із Департаменту агропромислового розвитку Сумської облдержадміністрації, представники сумського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств і фермери, користувачі бібліотеки, представники громадських організацій – Асоціації фермерів, Союзу сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, студентська молодь та ін

Конференція пройшла цікаво. Особливе пожвавлення аудиторії викликали виступи фермерів Грека В.В. і Максименка А.О.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика