Фея дитячих сердець

Світ, який відкриває дитяча книга, не можна ні з чим порівняти! Він особливий і багатогранний. Разом з відповідями на безліч запитань поринаєш у країну дитинства, яка розмальована яскравими фарбами. Тут поряд з казковими героями існує сучасний світ, поряд з фантастикою впізнаєш сьогодення.
«Під українським небокраєм книгу любим і читаєм» – саме під таким гаслом в обласній науковій бібліотеці відкрився Тиждень дитячої та юнацької книги. 22 квітня в рамках цього Тижня відбулося свято на яке завітала відома сумська дитяча письменниця Анна Коршунова. Для школярів 8-го класу загальноосвітньої школи №9 це була незабутня зустріч.
Той, хто пише для дітей і про дітей із звичайного дорослого перетворюється у справжнього однодумця дитячих сердець. Саме така Анна Коршунова, переможниця у номінації «Дитяча книга року ВВС-2017» за книгу «Комп і компанія». Талановита і харизматична, цікава співрозмовниця, вона полонила всіх присутніх своїм вмінням розуміти дитячий світ. Характерна ознака творів Анни Коршунової – це теплота і щирість, де сонячна країна дитинства знайомить нас з цікавими історіями, які мають обов’язково щасливий фінал.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика