«Колібрі 2016»



З 15 листопада 2016 року по лютий 2017 року на сторінках медіа порталу АТС проходив IV Міжнародний конкурс прозових мініатюр «Колібрі», в цьому році присвячений А.П. Чехову.

У конкурсі взяли участь 382 мініатюри, що надійшли від 217 авторів з 10 країн світу (Білорусь, Бельгія, Болгарія, Німеччина, Ізраїль, Казахстан, Молдова, Росія, Узбекистан, Україна).За умовами конкурсу прозаїчна мініатюра може бути: притчею, есе, короткою розповіддю, новелою, памфлетом, анекдотом, бувальщиною, фантазією на тему, мікроблогом. Переможці визначаються окремо в номінації «Вишневий сад» і в номінації «Каштанка».

Склад офіційного журі конкурсу: Діана Аверіна-Лугова - переможець першого «Колібрі», Григорій Єлишевич - один з найавторитетніших літераторів Сумщини, який віртуозно володіє лаконічною формою викладу і Ігор Касьяненко - директор «Агентства Творчих Подій», співзасновник медіа порталу АТС.

Щиро вітаємо нашу колегу, творчу і креативну, Ніну Ільченко з високою відзнакою міжнародного конкурсу прозових мініатюр «Колібрі 2016». Серед 382 робіт, які надійшли на конкурс цього року, її мініатюра «Казковий збіг обставин» отримала диплом офіційного журі в номінації «Вишневий сад». Бажаємо натхнення, нових творчих злетів і перемог.


Читайте і насолоджуйтесь:http://creativpodiya.com/posts/55392

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика