БУДИНОК ВАШОЇ МРІЇ


(до Дня будівельника)

Щорічно, починаючи з 1993 року, у другу неділю серпня в Україні відзначають День будівельника. Це свято архітекторів, інженерів, монтажників, малярів, штукатурів, проєктувальників.

В історії держави свято було встановлене для того, щоб вшанувати величезний вклад будівельників у розвиток країни. В незалежній Україні воно набуло нового змісту і закцентувало увагу на значущості національного будівництва. В цей день вся країна висловлює вдячність будівничим, завдяки яким наші міста та села стають кращими, комфортнішими та безпечнішими. Все, що ми бачимо довкола,– будинки, школи, заводи, лікарні – створене руками будівельників.

Особливо важливою професія будівельника буде після війни, коли треба буде відбудовувати нашу країну. Професійні забудовники в усі часи високо цінувалися. Розвиток нових технологій сприяє втіленню найфантастичніших проектів у будівництві та підвищенню ефективності роботи будівничої галузі.

Вітаємо будівельників зі святом! Бажаємо вам нових професійних досягнень, реалізації успішних проєктів, успіхів, щастя та мирного неба над головою!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Пам’яті письменника Юрія Царика

Творча зустріч

Літні розваги в бібліотеці