Виставка дитячих робіт «Паперові дива»

3 грудня в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці у відділі документів з економічних і технічних наук відкрилась виставка робіт «Паперові дива» учнів Сумського закладу загальної середньої освіти спеціальної школи Сумської міської ради. В цей день в усьому світі проводяться заходи за участю людей з інвалідністю. Мета цих заходів – привернути увагу суспільства до цих людей, підтримати їх, познайомитись з їх творчістю.

Шість років Сумська обласна бібліотека підтримує зв'язки з колективом Сумської спеціальної школи. На виставці представлені дитячі роботи в різній техніці: оригамі, квілінг, паперо-пластика, пап'є-маше, аплікація та ін. Гостями заходу були учні Сумської спеціалізованої школи № 2.

Також сьогодні у бібліотеці розгорнута книжкова виставка «Рівні серед рівних». У запропонованих виданнях розглядаються питання захисту прав та соціального забезпечення людей з інвалідністю. Великий розділ експозиції присвячено питанням інклюзивної освіти. На виставці представлені книги про людей, які не зважаючи на фізичні вади, знайшли себе у житті та досягли успіху.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика