Всеукраїнський день бібліотек

День бібліотек – довгоочікувана данина великому внеску бібліотек у культуру та науку нашої країни. Тому зовсім не випадково, у рік тисячоліття літописання і книгодрукування Президент України своїм Указом проголосив 30 вересня Всеукраїнським днем бібліотек.

Колектив бібліотеки прийшла привітати начальник управління культури Сумської обласної державної адміністрації, заслужений працівник культури Олена Петрівна Мельник, яка всіляко допомагає бібліотекам, опікується культурою краю.

За високий професіоналізм, популяризацію української книги та читання, особистий внесок у розвиток Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки її працівники отримали відзнаки управління культури Сумської обласної державної адміністрації.

Працівників бібліотеки прийшли привітати користувачі, відвідувачки клубу «Дивослово», сумські поетеси переможці міжнародного конкурсу-фестивалю «Причал на поштовій» у місті Києві; члени літературної студії «Ліра» Світлана Петренко та Ірина Булахова.

Всеукраїнський день бібліотек співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Бо саме віри, надії й любові у наших серцях, у родинах і на землі бракує найбільше. Тож Віри у власні сили, Надії на те, що праця бібліотекарів буде достойно визнана, Любові користувачів і Мудрості у прийнятті важливих рішень побажали гості урочистостей колективу. 








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика