«Чому смакує некорисна їжа?»

Організація Об'єднаних Націй завжди привертає увагу світу до особливо важливих і невідкладних проблем. 2016-2025 роки визначено Десятиліттям дій з проблем харчування.
8 квітня, з метою поглибити знання про раціональне харчування, корисну їжу та її позитивний вплив на організм, відділ періодичних видань організував і провів вечір запитань і відповідей «Чому смакує некорисна їжа?».
В ході заходу обговорювались питання традиційного меню українців, відповідальності за своє здоров’я та здоровий спосіб життя взагалі, чинники, які впливають на вибір їжі, харчові вподобання.
Серед студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ було проведено бліцопитування «Я і шкідлива їжа».
Захід сприяв усвідомленню здоров’я як найціннішого людського скарбу, який потрібно зберігати з молодих років, викликав інтерес та прагнення до здорового харчування.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика