ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ М. РЕМНЬОВА «ДВОЙНИК»

23 червня відбулася презентація художньо-документальної книги Миколи Ремньова «Двойник». В книзі Микола Омелянович торкається питань перебування у нас на Сумщині (на Луці) Антона Павловича Чехова.
Розділити радість з автором прийшли його друзі, колеги по перу, представники громадськості міста.
Учасники літературно-художнього клубу «Грань», керівником якого є автор книги прочитали уривки з творів, які увійшли до книги. Звучали пісні у виконанні клубу «Панянки» та Людмили Пастушенко.
Не залишив байдужим і виступ директора Будинку-музею ім. А. П. Чехова Віктора Комарова, який наголосив, що «Микола Ремньов – смілива і талановита людина тим, що взявся за художнє переосмислення перебування А. П. Чехова у родині Линтварьових… Подякував керівництво області за порозуміння і виділення з обласного бюджету коштів на облаштування родинного комплексу».
Олексій Вертій ще раз нагадав присутнім про те, що свого часу Антон Чехов писав: «Я малорос. До 10 років не знав російської мови».
Присутні мали можливість переглянути п’єсу «Постоялець» у виконанні членів клубу «Грань», яку вони демонстрували у приміщенні бібліотеки-філії № 5.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика