Літні розваги в бібліотеці

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей: канікули, яскраві враження, приємні зустрічі. Це час для розваг та спілкування з друзями, цікавого читання та пізнання нового і незвичайного. Приємно, що сумська дітвора з великим задоволенням прямує до нашої книгозбірні.
Працівники читального залу для юнацтва підготували насичену і різноманітну програму для юних сумчан – цікаві і пізнавальні інтерактивні ігри, інтелект-шоу, квести: «Мандри казковою країною знань», «Граючись пізнаємо світ», «Подорож до країни мудрої книги», «Весела гра – це радість, творчість, пізнання» тощо.
Зовсім юні любителі книги в захопленні від квесту «Цікава подорож для маленьких розумників». Запальний і емоційний він допомогає малечі набувати досвіду командної гри та пізнавати світ дитячої літератури.
Спеціально розроблена програма заходів для підлітків: бібліокешинг «Мандри з Гаррі Поттером», майстер-клас «Малюю місто мрії», зустрічі з волонтером Корпусу миру та пізнавальні екскурсії. Цікаво і весело проходять зустрічі з бібліотекою – дітлахи із задоволенням приймають участь у веселих розвагах, отримують нові знання та солодкі подарунки.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика