«Третя та Четверта промислові революціі. Майбутнє України»

14.03.2017 року в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулися п’яті «Вернадські читання» на тему «Третя та Четверта промислові революціі. Майбутнє України» за участю доктора економічних наук, професора, завідуючого кафедрою економіки СумДУ Леоніда Григоровича Мельника.

Леонід Григорович розкрив питання нано-технологій в промисловості, народному господарстві, а також в повсягденному житті людини, переходу від економіки ковбоїв до економіки космонавтів.

На заході були присутні фахівці в галузі економіки, вчителі, учні старших класів класичної гімназії, школи №8, №4, студенти машколеджу.

Присутні ознайомилися з книжковою виставкою наукової спадщини

В. І. Вернадського та монографіями і підручниками Л. Г. Мельника.




Коментарі

  1. Якщо у вас були фінансові проблеми, то вам пора посміхнутися. Вам потрібно лише зв’язатися з паном Бенджаміном, вказавши суму, яку ви бажаєте позичити, та період виплат, який вам підходить, і ви отримаєте позику протягом трьох робочих днів. Щойно я в шостий раз отримав позику в 700 тисяч доларів терміном на 180 місяців з можливістю виплати до закінчення терміну дії. Містер Бенджамін допомагає мені в оренді. Зв’яжіться з ним, і ви побачите, що це дуже чесна людина з добрим серцем. Його електронна адреса - 247officedept@gmail.com, а його номер телефону в WhatApp - + 1-989-394- 3740.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика