Науково-практична конференція СНАУ «Сучасні тенденції розвитку бджільництва України. Роль бджільництва в розвитку сільських територій (об’єднаних громад)»

21.01.17 працівники відділу документів з природничих і аграрних наук прийняли участь в науково-практичній конференції Сумського національного аграрного університету за темою "Сучасні тенденції розвитку бджільництва України. Роль бджільництва у розвитку сільських територій (об'єднаних громад)».
На конференції бджолярі з усієї України обговорили питання : про проблеми розвитку українського бджільництва і шляхи їх вирішення, роль новітніх технологій в розвитку бджільництва, профілактику захворювань бджіл, проблеми у матковивідній справі, перспективи виробництва додаткових продуктів бджільництва, створення громадських організацій бджолярів та ін.
Доволі представницька участь науковців Національного університету біоресурсів та природокористування (м. Київ), Національного аграрного університету (м. Суми), Інституту бджільництва ім. П.І.Прокоповича (м. Київ), фахівців Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації, Президента Спілки пасічників України Стретовича В.М., власника племінної пасіки із с. Куземине Охтирського району Єгошина Л.Р. та ін. надала конференції вагомості і авторитетності.
Працівники відділу документів з природничих і аграрних наук ознайомили присутніх на конференції бджолярів з інформаційними ресурсами Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки і представили їхній увазі перегляд літератури «Бджільництво в Україні: погляди, думки, рішення».


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика