Виставка курсових проектів «Громадська будівля»

З нагоди святкування Міжнародного дня студента в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулося відкриття виставки курсових проектів на тему «Громадська будівля» студентів – архітекторів Сумського будівельного коледжу.

Учасники виставки – обдаровані, талановиті та працелюбні студенти. Свою яскраву індивідуальність вони проявляють у творчому підході до навчання майбутній професії. На виставці, в представлених роботах, важливе значення приділяється функціональним властивостям майбутньої будівлі, органічному поєднанню з оточуючим середовищем з урахуванням рельєфу, історичного стилю, індивідуальності міста. Кожний запроектований об’єкт має свою архітектурно – композиційну особливість, яка залежить від обраного архітектурного образу, функціонального призначення та місця будівництва.

У відкритті виставки взяли участь викладачі коледжу, представники обласних організацій національних спілок України: архітекторів, художників, фотохудожників. Кращі роботи студентів були відмічені грамотами та подяками.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика