Всеукраїнський день бібліотек


30 вересня 2014 року в обласній універсальній науковій бібліотеці відбулися урочистості до Всеукраїнського дня бібліотек. З нагоди свята проведені збори колективу, підведені підсумки цьогорічного конкурсу серед молодих спеціалістів «Кращий молодий спеціаліст». Бібліотекарі одержали поздоровлення від обласного управління культури і туризму, національностей та релігій.  Музичний дарунок до свята підготували  ансамбль скрипалів Сумського вищого училища мистецтв і культури імені Д.Бортнянського.

Особливо дружні стосунки поєднують бібліотеку з польською громадою нашого міста. З вітальним словом виступила голова  Сумського міського Польського центру «Віра. Надія. Любов» Євгенія Миколаївна Алексєєнко.

          Протягом дня відвідувачі бібліотеки мали змогу  ознайомитися з книжковою виставкою «Бібліотека скарбниця мудрості, джерело знань».

 

Коментарі

  1. Цікаво було б дізнатися поіменно хто ж таки став Кращим молодим бібліотекарем ОУНБ? Які роботи були відзначені? Я б з радістю і інформацію, і фото виставила б на фейсбуці!

    Тетяна Грищенко, керівник піар-офісу бібліотек Сумщини

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика