Заходи до Міжнародного дня захисту дітей


          Літо – найпривабливіша пора в житті школярів: відпочивай, спілкуйся з друзями, розважайся. Сумська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Н. Крупської долучилась до створення літнього настрою у найменших мешканців нашого міста. В рамках Тижня до Міжнародного дня захисту дітей бібліотека організувала низку заходів: бібліотечний калейдоскоп «Літо + бібліотека», екскурсії «Мандрівка книжковим будинком», виставку – прем’єра «П’ята четверть з книгою», загально - бібліотечний перегляд літератури «Сяйте, усмішки, сонцем зігріті! Миру і щастя -  всім дітям на світі!», урок -  диспут «Здоров’я – це ще не все, але все без здоров’я – ніщо»  та інші.
 Учні загальноосвітніх шкіл № 10, 12, Олександрівської гімназії мали можливість познайомитися з однією з найкрасивішою бібліотекою міста, ознайомитися з кращими літературними новинками, книгами з фонду рідкісних і цінних видань, прийняти участь у вікторинах та конкурсах, переглянути мультфільми казкової тематики.

 
 Відділ абонементу для юнацтва для семикласників ЗОШ № 12 організував урок – диспут «Здоров’я – це ще не все, але все без здоров’я – ніщо» про корисні та шкідливі моменти молодіжного харчування. В процесі діалогу були показані відеоролики з відповідними сюжетами та проведена асоціативна гра на тему диспуту. Перлиною зустрічі стало проведення майстер – класу з бразильської боротьби «капоейра» тренером Турдиєвим Романом Муратовичем. Школярі активно прийняли участь у розучуванні спортивних елементів цього виду боротьби.

 
 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика