Ярмарок

03 - 04 липня 2013 року у Науковій бібліотеці ДВНЗ «Українська академія банківської справи НБУ» Українська бібліотечна асоціація провела перший міжрегіональний ярмарок «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє».
Захід проводився з метою презентації кращих бібліотечних інновацій, популяризації ресурсів і проектів, які бібліотеки України впроваджують у співпраці з державними закладами, службами та громадськими організаціями на благо громади, а також пошуку моделей сталого розвитку бібліотек.
Участь у заході взяли представники влади, бібліотечної галузі, громадських організацій і медіа Сумської, Київської, Полтавської та Чернігівської областей. Ярмарок відбувся за ініціативи та підтримки програми «Бібліоміст», яка є партнерською роботою IREX, Фундації Білла та Мелінди Гейтс і Міністерства культури України.
Учасників і присутніх з цією знаменною подією привітали начальник управління культури і туризму, національностей та релігій Сумської облдержадміністрації О.П. Мельник, начальник відділу аналізу та прогнозування діяльності бібліотек Міністерства культури України Л.С. Нікіфоренко, заступник міського голови С.М. Панченко, директор програми «Бібліоміст» М. Новак та ін. Експозиції інноваційних бібліотечних проектів Сумської області представляли Сумська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Н. К. Крупської, Сумська міська центральна бібліотека ім. Т. Г. Шевченка, Ямпільська, Тростянецька, Шостинська, Охтирська районні бібліотеки. Представлені яскраві експонати приваблюють відвідувачів, що допомагає дійсно відчути смак інновацій.

За результатами конкурсного відбору на кращу експозицію бібліотечних інновацій та презентацію бібліотечних програм Сумська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Н.К. Крупської зайняла друге місце.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика