Тиждень дитячої та юнацької книги відкрито…

Вже стало доброю традицією наприкінці березня проводити Тиждень дитячої та юнацької книги, який цього року проходить під гаслом «Книги – це ріки, що наповнюють Всесвіт увесь…». Книга – це той умілий майстер, який допомогає знайти дорогу до дитячого серця. Саме завдяки їй маленька людина відкриває для себе нові життєві горизонти, книга навчає співпереживати і любити, радіти і мріяти.

Книга відомого письменника Льюїса Керролла «Аліса в Задзеркаллі» полонила не одне дитяче серце. На численні прохання юних сум’ян, саме вона відкриває цьогоріч Тиждень дитячої та юнацької книги. Для школярів Сумської приватної гімназії «Просперітас» працівники читального залу для юнацтва провели казкове дійство в повному розумінні цього слова. Гімназисти опинилися не просто в холі бібліотеки, а на крокетній галявині і зустрічала їх справжня Червона Королева. Командна квест-гра відбулась. Щоб потрапити до Капелюшника потрібно подолати багато перепон, відгадати не одну загадку і знайти вірні ключі до таємниць. Весело, з усмішками та жартами, пройшло галасливе, божевільне чаювання. Справжнє свято книги відбулося.

Протягом Тижня будуть проведені найрізноманітніші заходи, спрямовані на популяризацію книги та нових можливостей сучасної бібліотеки, як скарбниці знань та веселого дозвілля.

Юним користувачам презентуємо цікаві новинки дитячої та підліткової літератури, проведемо екскурсії, свято книги, конкурси та інші веселі розваги. Запрошуємо юних поціновувачів цікавої книги!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика