З книгою в місто










Не один рік, влітку, бібліотекарі відділу обслуговування користувачів обласної наукової бібліотеки знайомлять гостей і мешканців міста зі своєю бібліотекою. Промоції проводяться в парках і скверах нашого міста.
Ці заходи відбувалися і біля альтанки, візитної картки міста, і у міському сквері «Дружба», і на алеях дитячого парку «Казка».
В цьому році зустрічі проводили у міському парку імені І. М. Кожедуба. Відпочиваючі мешканці міста знайомилися з новинками надходжень літератури до бібліотеки, цікавилися періодичними виданнями різної тематики.
Промоції, окрім інформаційної складової про роботу бібліотеки, її фонди та новітні послуги ставили перед собою за мету й комунікативну функцію – неформальне спілкування з людьми. Їх мета – вивчення потреб і запитів користувачів бібліотеки, а також залучення до читання, активного відвідування бібліотеки.
І результат останньої акції – до бібліотеки завітали малюки з НВК «Просперітас».
Для них спеціалісти бібліотеки організували цікаву подорож-екскурсію в книжковому океані нашої бібліотеки.
Дітям дуже сподобалася ця подорож.
Бібліотекарі вносять свій вклад у виховання підростаючого покоління, спонукають їх через друковане слово знати і любити свою державу. Вони мають надію, що через певний час ці дітлахи стануть постійними читачами і користувачами обласної наукової бібліотеки. Сьогодні ж малят чекає бібліотека разом з батьками, дідусями та бабусями.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика