З книгою – в літо!


 

         Протягом літа працівники відділу обслуговування проводили для широких верств населення  вуличні акції – «Літературна альтанка з бібліотечними новинками», «Бібліотечний майданчик». В рамках акцій бібліотекарі пропонували друковану та усну інформацію стосовно послуг і режиму роботи бібліотеки.

          Для дітей , що оздоровлювалися в пришкільних таборах проведено заходи -  вікторину «Подорожуємо країною казок»,   урок-етики «Учись у дружбі жити»,  пізнавальний калейдоскоп «Такі різні тварини», годину спілкування «Дивовижний світ тварин», «Ці дивні тварини – дельфіни», демонстрували  науково-популярний фільм про життя дельфінів та їх лікувальні здібності, слайди та мультиплікаційні фільми про тварин. А також діти мали змогу відвідати «Бібліотечний майданчик» біля бібліотеки.
 

         Приділяли увагу  працівники відділу і людям поважного віку. Для них були організовані літературні лавочки під відкритим небом безпосередньо біля будинків, де вони проживають. Відбувалося спілкування та жваве обговорення тих тем та книг, що цікаві саме цій категорії населення.

        


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика