Поезія гусара Дениса Давидова лунає у бібліотеці

Літературно-музичний вечір «Пишаємося славою твоєю», був присвячений 230-річчю від дня народження Дениса Давидова, найяскравішої особистості XIXст. – легендарного гусара і поета. Особливим є те, що герой Вітчизняної війни 1812р., служив в Охтирському гусарському полку, який дислокувався на території нашої області.
Глядачі і учасники заходу були вражені творчістю Дениса Давидова, яка пронизана глибокими патріотичними почуттями гусарства: доблесть, гідність, честь, відданість Батьківщині, які і сьогодні набувають великого значення.
Поетична спадщина Дениса Давидова невелика, але енергійна і патріотична. Вірші та романси на його слова, звучали протягом вечора  у виконанні тріо  «Неслыханная прибыль» м.Запоріжжя ( Тетяни Прибиль, Миколи Ісаєва, Сергія Ігнат’єва, членів клубу авторської пісні «Булат», учасників XXVI Міжнародного фестивалю авторської пісні, який проходив  з 11- 13.04.2014 р. м. Суми).

         По завершенню зустрічі співробітники відділу  абонементу побажали присутнім дарувати оточуючим їх людям якомога більше добра, благодійності і турботи, у чому і полягає значення слів доблесті, гідності та честі, любові до Вітчизни.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика