Піар-офіс бібліотек стартує на Сумщині


Наша бібліотека стала учасником Всеукраїнського проекту програми «Бібліоміст» та ГО «Центру Медіареформ» на створення регіональних піар-офісів  сучасних бібліотек.

Завдання піар-офісу – системно, активно і професійно просувати через медіа інноваційні послуги сучасної бібліотеки. Піар-офіс працюватиме з 3 лютого по квітень  2014 року.

 

Коментарі

  1. Завдання офісів – регулярна робота з журналістами для донесення до широкої аудиторії інформації про модернізацію бібліотек Сумщини. На конкурсній основі були сформовані регіональні команди бібліо-піарників: ОУНБ – бібліотека-керівник піар-офісу і 6 публічних бібліотек області: Сумська центральна міська бібліотека ім. Т. Шевченка, філія №17 Сумської МЦБС, Охтирська ЦРБ, Роменська ЦМБ ім. Б. Антоненка-Давидовича, Тростянецька ЦРБ і Шосткинська ЦМБ ім. Л. Толстого.
    Бібліотекарі розробили медіа-плани і ключові повідомлення. Протягом кожного місяця роботи офісів команди організовуватимуть висвітлення своїх інноваційних заходів, історій успіху, бібліотечних проектів і послуг як мінімум у трьох друкованих ЗМІ, на двох телеканалах та у п’яти онлайн-виданнях, а також домовлятимуться про один радіоефір. Усі матеріали доноситимуть ключове повідомлення про переваги і користь сучасних бібліотек.
    Вболівайте за наші бібліотеки, слідкуйте за висвітленням їх інноваційних послуг в ЗМІ.

    З повагою, Тетяна Грищенко, керівник піар-офісу бібліотек Сумщини

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика