Презентація робітничих професій сфери побуту : Весняні бібліосутінки - 2016

Відбулась презентація робітничих професій сфери побуту, яким можна навчитись в ДПТНЗ «Сумський центр з дизайну та сфери послуг». Гостями обласної бібліотеки були учні старших класів 8, 9, 12, 13, 17 шкіл міста.
Провідний фахівець з питань зайнятості Сумського міського центру зайнятості В. В. Прокопенко розповіла про те, скільки молоді шукає роботу через міський центр зайнятості, які професії зараз популярні та непопулярні на ринку праці.

Бібліотекар відділу із економічних і технічних наук Пермінова Л. М. розповіла про історію Державного професійно-технічного навчального закладу «Сумський центр з дизайну та сфери послуг» та про професії, яким там навчаються: дизайнер одягу, перукар, візажист, нігтьовий дизайн, адміністратор, агент з організації туризму, електромеханік з ремонту та обслуговування комп’ютерів та побутової техніки, фотограф.

Перед учнями шкіл виступила директор Центру Аніна Н. Г.

З музичним привітанням та казковій формі учні Центру з дизайну та сфери послуг розповіли всім присутнім про професії, яким їх навчають.

Театр мод «Кокетка» продемонстрував дефіле-колекції «Квіти» та «Поза часом».

Присутні мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Моя майбутня професія». А в холі бібліотеки всі користувачі бібліотеки змогли оцінити фотовиставку учнів Центру з дизайну та сфери послуг.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика