«Відділ у колі друзів» : Весняні бібліосутінки - 2016

«Відділ у колі друзів» – таку назву мав ювілейний вечір, присвячений 30-річчю відділу мистецтв. Це був вечір спогадів, тепла зустріч з колишніми співробітниками відділу, його добрими друзями і партнерами. Почесними гостями вечора були представники закладів і організацій, з якими відділ давно і плідно співпрацює. Серед них: факультет мистецтв СДПУ ім. А. С. Макаренка, обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Клуб авторської пісні «Булат», Авторська студія «Батик» Тетяни Суркової та багато інших.

В останні роки одним з пріоритетних напрямків діяльності відділу стала робота з національно-культурними товариствами Сумщини. В рамках програми «Бібліотека – центр діалогу культур» відділ мистецтв активно співпрацює з Польський центром «Віра. Надія. Любов», товариством греків «Відродження», Центром азербайджанської культури «Гобустан», єврейським благодійним центром «Хесед Хаїм», обласним товариством вірменської культури «Арцах». Кожна зустріч у бібліотеці – це прекрасна можливість поспілкуватися з друзями, опанувати та удосконалити рідну мову, дізнатися щось нове і цікаве про історію і культуру свого народу.

Представники усіх цих національних товариств були присутні на урочистостях, щиро вітали співробітників відділу з ювілеєм, дякували за гостинність, готовність допомогти в реалізації творчих проектів, за активну участь в підтримці толерантності та злагоди в нашому багатонаціональному місті: «Ви зуміли в цьому маленькому творчому відділі створити атмосферу духовності і тепла. Сюди завжди хочеться зайти. Тебе неодмінно зустрінуть доброзичливою посмішкою і нададуть кваліфіковану допомогу. Бажаємо вам мати багато добрих читачів і мудрих прихильників».

Всі хто завітав в цей день до бібліотеки отримав позитив від побаченого та почутого. Захід пройшов на одному диханні, незважаючи на насиченість і багатоплановість програми.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика