Зустріч «віртуальних» друзів у бібліотеці

Завершився конкурс світлин «Селфі з улюбленою книгою», який було оголошено на сторінці читального залу для юнацтва в соціальній мережі «ВКонтакті». Наші «віртуальні» друзі, учасники конкурсу, прийшли до бібліотеки, щоб познайомитись з книгозбірнею і побачити її «найпотаємніші» куточки та отримати нагороди. Відвідали книгосховище, де зберігається основний фонд документів, особливу увагу і захоплення викликав сектор рідкісних і цінних видань. Учасники заходу поринули у цікавий світ книги, познайомились з різноманітними її видами, побачили найстарішу, найменшу та найбільшу книги, які зберігаються в фонді нашої бібліотеки. Молодь із задоволенням гортала сторінки раритетних видань, яким більше 100 років та вперше побачила книги надруковані шрифтом Брайля. 
Приємною частиною зустрічі стало нагородження учасників конкурсу. Підрахунок голосів і перевірка виконання умов довели, що переможцем став Діма Власенко зі світлиною «Люблю їх усі», який отримав у подарунок книгу Дж. К. Ролінг «Гаррі Поттер і Напівкровний Принц». 
Жага до перемоги допомогла Аліні Бутенко отримати заохочувальний приз книгу Стефані Маєр «Сутінки». Всі учасники конкурсу отримали безкоштовні читацькі квитки бібліотеки, солодощі та гарний настрій.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика