Актуальні проблеми бджільництва Сумщини

Український мед традиційно продовжує держати завойоване лідерство у світі за його якістю і цінністю та, як і раніше, користується великим попитом на світових ринках.

На базі Сумського національного аграрного університету 21 грудня відбулася 5-та науково-практична конференція з проблем бджільництва.

Така конференція в Сумах проводиться уже вп’яте. На ній були розглянуті нагальні проблеми бджільництва Сумщини і України та намічені першочергові кроки на шляху їх вирішення. Традиційно високий рівень організації проведення конференції уже 5 років підряд збирає в Сумському національному аграрному університеті заповнену актову залу.

Працівники відділу документів з природничих і аграрних наук ознайомили присутніх на конференції з інформаційними ресурсами Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки для бджолярів і представили їхній увазі відкритий перегляд літератури «Бджільництво – це скарб. Шлях пізнання тут безкінечний».

Широко відомий у фаховому середовищі пасічник-професіонал, журналіст, письменник (автор багатьох книг і статей), експерт у галузі бджільництва Горніч М.Л. (м. Київ) подарував для користувачів бібліотеки свою книгу з бджільництва.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика