Музичний світ молодих

На базі Сумської обласної наукової бібліотеки відбулася ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Музичний світ у наукових дослідженнях молодих», в роботі якої взяли представники навчальних закладів Сум, Полтави, Глухова, Лебедина.
Мета конференції – набуття студентами досвіду науково-дослідницької роботи, узагальнення тенденцій розвитку світової та української музичної культури; висвітлення історико-теоретичних проблем музичного мистецтва, визначення змісту композиторської, виконавської та музично-педагогічної діяльності минулого та сьогодення.
Організаторами конференції були кафедра образотворчого мистецтва, теорії, історії музики та художньої культури Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка та відділ мистецтв Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки.
В рамках конференції була організована виставка-презентація «Наукові праці музикознавців Сумщини».
Такого рівню студентський науковий захід з мистецтвознавства в Сумах проводиться вдруге. Він підтвердив актуальність та своєчасність запровадження наукових форумів для студентства.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика