ДУША ВІРМЕНІЇ ВІДЛУНЮЄ У НЬОМУ…



Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся ювілейний вечір, присвячений 90-річчю від дня народження відомого журналіста, літератора, громадського діяча, педагога Вазгена Христофоровича Балаяна. Це незвичайна дата, яка викликає відчуття поваги і захоплення до людини, яку по-праву можна вважати легендою, людини, яка, незважаючи на тернистий життєвий шлях, не втратила найкращих своїх якостей, привитих ще з дитинства: порядності, інтелігентності, мудрості, доброти, відповідальності.


З найтеплішими словами вдячності звернувся до Вазгена Христофоровича його син – відомий кінорежисер-документаліст Валерій Балаян.


Ювіляра щиро привітали голова Сумської організації Національної спілки письменників України О. Вертіль, голова Сумської організації Національної спілки художників України І. Гапоченко, колеги-журналісти П. Нестеренко та В. Савченко, представники Сумської організації вірменської культури «Арцах» та інші.

Чудові музичні привітання підготували заслужений артист України В. Будянський та члени клубу авторської пісні «Булат».

Приємною несподіванкою для ювіляра був дарунок від співробітників обласної наукової бібліотеки – бібліографічний покажчик його публікацій.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика