«Автор, ти про що?»

Агенство творчих подій разом з медіа порталом АТС провели ІV Міжнародний конкурс прозових мініатюр, в якому прийняли участь 217 авторів з 10 країн світу (Україна, Білорусь, Бельгія, Болгарія, Німеччина, Ізраїль, Казахстан, Молдова, Росія, Узбекистан). На розсуд читача і поважного журі були представлені 382 роботи.

Підведення підсумків пройшло в обласній науковій бібліотеці в формі гри-імпровізації під назвою «Автор, ти про що?». Спочатку автори задали слухачам філософські питання, відповіді на які криються в їх творах і дали змогу аудиторії подискутувати і висловити свою думку. Майстер літературного слова і член журі конкурсу Григорій Єлишевич прочитав новелу Павла Князєва «Отражение сердца», яка стала лауреатом «Колібрі 2016». Цікавим було онлай-включення з Бресту з авторським прочитанням Тетяни Демидович своєї мініатюри «Унучачка» на білоруській мові. Не менш цікавими були виступи трьох авторів-сумчан, переможців конкурсу різних років. Сергій Коровенко прочитав твір «Горобина ніч», наша чарівна Ніна Ільченко презентувала мініатюру «Казковий збіг обставин», а Євген Фулєров поділився нещодавно написанним ессе «Сор як сюр».

Зустріч вийшла дуже цікавою і теплою, наповненою роздумами і імпровізаціями, творчою атмосферою і гарним літературним словом. Неперевершені музичні паузи від відомого сумського поета Ігоря Касьяненка зачарували слухачів. Щиро вітаємо нашу колегу працівника читального залу для юнацтва Ніну Ільченко з відзнакою конкурсу «Колібрі 2016».

Підсумки конкурсу «Колібрі 2016»дивись на сайті АТС:








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика