В ЄДНОСТІ НАША СИЛА

Сьогодні, коли наша держава переживає тяжкі часи, країна знаходиться у стані війни, головним прагненням усіх її громадян є спільний пошук шляхів до миру і злагоди.

Напередодні ювілею Великої Перемоги співробітники відділу мистецтв Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки разом з Асоціацією національних меншин Сумської області ініціювали проведення вечора міжнаціональної єдності «Нам не треба війни, не треба – ми за спокій і мир на землі!». Присутні вшанували пам’ять синів і дочок різних народів, загиблих у роки Другої світової війни, а також тих, хто віддав своє життя у боротьбі за свободу і незалежність України в наш час.

Майбутнє кожної країни, кожного народу – це діти. Саме дитячі голоси лунали на цьому заході гучніше всього. Вірші і пісні про мир, дружбу, любов і злагоду між людьми були зрозумілі кожному, якою б мовою їх не виконували, бо мова мистецтва не потребує перекладу. Глядачі тепло вітали виступи маленьких артистів польської, азербайджанської, грецької, вірменської громад, колективу вокальної студії «Авів» Сумського благодійного єврейського центру, ансамблю скрипалів Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського, солістки Сумського академічного театру драми і музичної комедії ім. М. С. Щепкіна Марії Грищенко, автора і виконавця Віктора Кузьменка.

Всі учасники вечора отримали Подяки за плідну співпрацю з обласною бібліотекою у справі укріплення миру, дружби та взаєморозуміння.















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика