Подорож в книжковий диво-край!

Пригріло яскраве сонечко, в школярів розпочалися весняні канікули і Сумська обласна універсальна наукова бібліотека гостинно відкрила двері для малечі і підлітків – розпочався традиційний Тиждень дитячої та юнацької книги. Цього року в нашій бібліотеці він проходить під девізом: «Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає».
Протягом Тижня проводяться найрізноманітніші заходи, спрямовані на популяризацію читання книги і нових можливостей бібліотеки, як скарбниці знань та веселого дозвілля.

Працівники читального залу для юнацтва запросили юних читачів на урочисте відкриття і провели свято книги «Подорож в книжковий диво-край». Цікава і пізнавальна програма долучила учнів 3-х – 4-х класів НВК №41 до загадкових скарбів бібліотеки і книжкових героїв, вони здійснили віртуальну мандрівку у чарівну природу весняного лісу та познайомились з розмаїттям квіткового світу Червоної книги України. Протягом Тижня юним користувачам презентували новинки дитячої літератури, проводили екскурсії, літературні посиденьки, конкурси та вікторини. Діти і молодь приємно здивовані сучасними інноваційними технологіями, різноманіттям нової літератури і можливістю змістовно та весело проводити час в бібліотеці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Літні розваги в бібліотеці

Творча зустріч

Пам’яті письменника Юрія Царика